Websites makkelijk
gemaakt

Begin vandaag!

BETAALBARE WEBSITES
VOOR CREATIEVE MENSEN

Innovatieve en creatieve mensen moeten op een mooie en duidelijke manier hun kwaliteiten online kunnen presenteren zonder dat het al te veel tijd en geld kost.
Wij willen u helpen met uw website design zodat u meer tijd kunt besteden aan uw core business en minder tijd verliest aan website frustraties.

SNEL ONLINE MET EEN MOOIE WEBSITE

Met onze snelle en betaalbare 5 stappen oplossing kunnen wij een website voor u lanceren binnen twee weken. Wij werken met Jimdo: een van de beste en slimste keuzes in de doe-het-jezelf (DIY) website wereld. Tijdens onze kick-off call adviseren wij u over de inhoud van uw website en kiezen wij gezamenlijk de Jimdo template die bij u en uw activiteiten past.

Pixelaria helpt u snel online te zijn met gebruik van een goed ontworpen en makkelijk te onderhouden website. Een website die uw zichtbaarheid verhoogt en uw werk optimaal illustreert!

5 STAPPEN

NAAR UW NIEUWE WEBSITE

1.

KICK-OFF CALL

Plan een gesprek met ons! Wij bieden een sessie van een uur aan om de look and feel van uw website te bespreken en de informatie die op uw website moet staan.

2.

REGISTREREN met JIMDO &
KIES een PIXELARIA PAKKET

Registreer bij Jimdo, stuur ons de details en kies een van de betalingspakketten van Pixelaria (All-in of Step-by-step).

3.

Verzamelen & opsturen

Verzamel en stuur ons uw foto’s en tekst. Wij zullen u een Google Drive link sturen zodat u uw informatie aan ons kunt sturen.

4.

ONLINE

Online! Kun u het geloven? Uw digitale leven is een stuk minder stressvol geworden. Binnen een week na het verzenden van uw website inhoud, zal uw website online zijn.

5.

PERSOONLIJKE INSTRUCTIE VIDEO

Leer hoe u uw website zelf kan bijwerken. Zodra uw website is gelanceerd zullen wij u een volledig, op maat gemaakte video opsturen voor uw eigen website, waarin er wordt uitgelegd hoe u in de toekomst de inhoud kan aanpassen.

MAAK EEN AFSPRAAK

plan uw kick-off call

Begin vandaag!

1 PAKKET

2 MANIEREN OM TE BETALEN

Wij bieden één pakket aan met twee betalingsmogelijkheden.
Na de kick-off call, kunt u kiezen welke betaaloptie het beste is voor u: een eenmalig bedrag, of een betalingsplan dat wordt verspreid over vier maanden.
Als u kiest voor een eenmalige betaling bedraagt de prijs € 595.
Als u ervoor kiest om de betaling te spreiden, dan bedraagt de eerste betaling € 350. Vervolgens betaalt u aansluitend tijdens drie opeenvolgende maanden een maandelijkse termijn van € 100.

We gaan meteen aan de slag en zullen zorgen dat u website binnen één week online staat. Dit doen wij nadat u:

  • bij Jimdo hebt geregistreerd en de logingegevens aan ons hebt opgestuurd;
  • een betalingsplan hebt gekozen en een eenmalig bedrag of een eerste betaling hebt overgemaakt;
  • u alle vereiste inhoud voor uw website hebt opgestuurd.

* 21% BTW zal worden toegevoegd aan Pixelaria projecten binnen Nederland;
buiten Nederland hebben Pixelaria projecten een VAT-zero rate

VRAGEN?

Antwoorden op de meest gestelde vragen


SQUARESPACE
5 Stappen – Logistiek


Nog niet overtuigd?

misschien even bellen?

U kunt een snelle vijf minuten durend gesprek met ons inplannen om te bespreken of Pixelaria bij u past.

Een snelle afspraak inplannen

Wij zijn op een missie

Wij helpen muzikanten, kunstenaars, fotografen en ondernemers een goed ontworpen, gemakkelijk te navigeren website te lanceren in een korte tijd tegen een redelijke prijs.